MET DE CRYO21 BOEK JE ZICHTBAAR RESULTAAT, AL NA DE EERSTE BEHANDELING!

 

 

 

Met de cryo21 geen zware inspanningen, streng dieet of eindeloze behandelingen.

 

De behandelingen met de Cryo21 hebben een direct en duurzaam effect.

Je voelt je weer prettig in jouw lichaam!

De Cryo21 geeft jou het lichaam waar je bij van wordt, pijnloos en zonder trainen.

 

Meld je aan en ontvang 50% korting op je eerste behandeling!

 

DE UNIEKE CRYO21 BEHANDELING ZORGT VOOR

 

. Het verwijderen van vetcellen

. Verstevigen van huid

. Het verwijderen van cellulite

. Modelleren van de lichaamsvormen

 

SPECIFIEK, IN HET GEZICHT KUNNEN WE

. Rimpels verminderen anti-aging

. Een dubbele kin verminderen of verwijderen

. Het weefsel in het gezicht verstevigen

. Couperose behandelen

 

 

 

 

 

 

 

ALLES GEPROBEERD, NOG STEEDS TE ZWAAR.

Jij bent al langer niet blij met jouw lichaam. De rimpels in jouw gezicht maken jou onzeker. Het lukt maar niet om zichtbaar resultaat te behalen.

 

De mensen in jouw omgeving geven je allerlei tips en goed bedoelde adviezen. Maar wat voor de ene persoon werkt, werkt niet altijd voor de ander. iedereen is uniek en heeft een eigen leefstijl.

 

Er is nu een unieke, revolutionaire behandeling. hiermee kun je makkelijk en zonder inspanning jouw imperfecties aanpakken.

 

De resultaten zijn na de eerste behandeling direct zichtbaar en na meerdere sessies levert het verbluffende resultaten. je voelt je ook weer lekker in jouw vel!!

 

De behandeling is pijnloos en 100% veilig.

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

We starten altijd met een intake gesprek waarbij we uw wensen bespreken.Ook worden de contra-indicaties besproken, mocht uw de behandeling meteen doen dan gaan we de zone opmeten en voor foto. De behandeling duurt 20 tot 30 minuten. Er wordt een cellulitis creme of verstevigende creme aangebracht op de gewenste zone intussen koelt de behandel kop af naar de gewenste tempratuur en gaan we de behandeling starten. Ook al heeft de kop een temperatuur onder 0, voelt dit niet onaangenaam op de huid. Het is een relaxte behandeling.

Proefbehandeling nu voor  60 euro maak een afspraak via app, bellen of  ,mailen.

Na de behandeling gaan we weer meten zodat u meteen weet hoeveel cm u kwijt bent en we maken ook meteen weer een na-foto. Gemiddeld zijn er wel 6 behandelingen nodig voor een mooi resultaat en het resultaat is blijvend want de VETCEL is weg.

De vervolg behandeling ligt aan de behandeling die we doen , vet bevriezen mag je na 15 dagen weer herhalen. zodat uw lichaam de tijd heeft om de afvalstoffen te verwerken wij adviseren ook om veel water te drinken om de afvalstoffen af te kunnen voeren.

Gaan we op versteviging of cellulitis behandelen dan mag de behandeling vaker worden uitgevoerd.

 

Wenst u nog meer informatie dan kunt u altijd contact met mij opnemen.

Info@marjasafslankstudio.nl

0621541070

 

 

 

 

 

Deze gingen je al voor!

 

Ik was heel erg onzeker door mijn onderkin waar ik me altijd heel erg voor schaamde, dacht dat iedereen er altijd naar zat te kijken, na 3x de cryo21 behandeling ben ik zoveel zekerder geworden en ben ik zo blij dat ik dit ontdekt heb ik straal weer en ga vrolijk door het leven.

 

monique

 

Ik ben altijd een hele fanatieke sportster , maar kreeg mijn buik er maar niet af getraind , doordat ik een advertentie zag over de cryo21 werd ik toch erg nieuwsgierig ik was erg sceptische maar ben het toch gaan doen en ik ben super tevreden hoe strak dit mijn buik heeft gemaakt daar kan je niet tegen aan trainen.

 

Jenny

 

 

Ik zag op facebook een proefbehandeling voorbij komen voor de Cryo21 en dacht dat zou ik weleens willen doen , en heb een afspraak gemaakt en stond versteld van het resultaat na 1 behandeling al meteen cm verlies, ik ben een kuur gaan volgen en een verbluffend resultaat heb ik op mijn  buik.

super blij en durf weer strakkere kleding aan.

 

Jessica

 

Al jaren irriteerde ik me aan die love handles boven mijn broek uit , ik ben een Cryo21 kuur gaan doen en ik werd zo goed op mijn gemak gesteld en de behandeling is geheel pijnloos , en een heel mooi resultaat heb ik behaald.

 

Ingeborg