BELLABACI BODY CUPPING

 

In de  salon werk ik met Bellabaci cups. Dit is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese cupping therapie, Deze massage word uitgevoerd met silicone vacuüm cups van Bellabaci. Dit geeft een helende en ontspannende werking. Door het creëren van een zuigende werking aan het huidoppervlak en de negatieve druk, werkt de massage afvoerend op overtollig vocht en afvalstoffen, het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en huid weer op gang.

 

WAT IS EEN BELLABACI MASSAGE ??

Het is een ontspannende massage et gebruik van de Bellebaci cups die ervoor zorgen dat het lichaam zichzelf ontgift om een ultieme genezing te bereiken in een korte tijd, Het mechanisme trekt bloed uit de slagaderen naar de haarvaten. Het bloed keert via de aderen weer terug om te worden gereinigd en afgevoerd. Je huid geeft een lichte roodheid maar deze verdwijnt weer snel.

 

De voordelen hier van zijn :

De huid wordt steviger

De productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd

Het verbeterd de doorbloeding van de huid

Het maakt verklevingen los

Het verbeterd de opname van werkstoffen en geeft een ontgiftende werking

Het verzacht litteken weefsel

Het verbeter cellulitis en striae

Het verbeterd gespannen spieren.

 

 

CELLULITE CUPPING.

 

Wil je graag van je cellulitis af , 90 % van de vrouwen heeft er last van gedurende het leven , Cellulite zijn bobbeltjes en bultjes in de dijen en billen  ze noemen dit ook vaak een  sinaasappelhuid.

 

Met onze behandeling met cupping en de VIT_ICE cryo therapeutische ijsmassage dit zorgt voor een intensieve doorbloeding waardoor de huid goed gestimuleerd wordt.

 

NATUURLIJK IS DE CELLUITE NIET NA 1 BEHANDELING VERDWENEN,

Om de cellulite echt goed aan te pakken is het hee belangrijk om de behandelingen in kuurverband te doen. Dit houd in dat  je 8 weken lang 1x per week een behandeling in de salon ondergaat en daarnaast 3x thuis de probleemzones gaat cuppen.

Er is een serum en de cups te verkrijgen in de salon voor thuis gebruik .

 

Een Cellulite behandeling van 45 minuten kost 50 euro

Een Bellabaci lichaam cupping massage  behandeling van 60 minuten dan nemen we meer lichaamsdelen mee kost 65 euro

 

Kuurprijs 8x cellulite behandeling 45 minuten incl cups voor thuis gebruik  kost 395 euro en wordt dan in 1x  helemaal afgerekend,